Jdi na obsah Jdi na menu

FACE SCRUB

24. 6. 2019

Všechny scruby je možné používat i na obličej. Přesto jsem se rozhodla umíchat ještě jemnější scrub, který bude šetrný na pokožku v obličeji. Také jsem si všimla, že někdy je naše pokožka přecitlivělá a potřebuje jemnější zacházení a ne tak výrazný peeling. 

Proto jsem vyvinula řadu obličejových scrubů, umíchaných z jemnějšího cukru a s přídavkem jemnějších esenciálních olejů. 

JEMNÝ - je to obličejový scrub vyvinutý na problematickou pleť, vhodný i pro teenagery. Obsahuje kokosový, mandlový, avokádový, konopný a jojobový olej, esenciálni olej tea tree (esence z listů čajovníku) a levandule. Oba esenciální oleje mají antiseptické účinky a pomáhají hojit podrážděnou pleť. 

BYLINKOVÁ ZAHRADA - obličejový scrub určený pro relaxaci a zklidnění. Obsahuje kokosový, mandlový, avokádový, broskvový a jojobový olej. Je proto vhodný i pro zralejší pleť. Použila jsem novou vůni, kterou jsem objevila, a to esenciální olej meduňka s citronellou a přidala jsem vůni levandule pro doplnění pocitu relaxace v bylinkové zahradě.